Termeni si conditii

Termeni

01. Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.impres-design.com este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

02. Drepturi de autor si continut

Continutul si designul site-ului apartin IMPRES DESIGN si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Reproducerea materialele afisate pe site este interzisa fara a detine o permisiune din partea IMPRES DESIGN. Contractul de prestari servicii incheiat intre IMPRES DESIGN si clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului.

03. Securitate Date

Protectia datelor personale este foarte important pentru noi. Dacă accesezi această pagina inseamna ca esti de acord să respecti Termenii si Conditiile si de asemenea legislatia in vigoare. Speram ca politica de mai jos sa te ajute sa intelegi ce fel de date putem colecta si cum sunt acestea protejate, utilizate sau in ce imprejurari pot fi dezvaluite.
Te asiguram ca vom respecta drepturile conferite de urmatoarele legi: Legea nr. 677/2001- privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Ordonanta nr. 130/2000 – privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

04. Date personale

Pe pagina IMPRES DESIGN, iti vom colecta datele personale (de ex. numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail), doar dacă doresti sa ni le furnizezi (de ex. prin inregistrare, chestionare, etc). IMPRES DESIGN garanteaza securitatea si confidentalitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul Site-ului nostru.

05.Termeni si conditii

Aceste termene si conditii conditioneaza folosirea sau nu a site-ului www.impres-design.com . Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse, nu folositi acest website. Daca folositi site-ul web, conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.

06. Dispozitii finale

IMPRES DESIGN isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.